Werken na Corona, het is niet meer zoals het was. Het lijkt wel of we elkaar weer opnieuw gaan leren kennen. 

Merk je als manager ook dat je team niet meer het team is zoals voor Corona?

Het leven heeft niet stil gestaan en ieder individu heeft door de corona periode een eigen ontwikkeling meegemaakt. En nu we weer terug zijn op de werkvloer, hoe ziet dat plaatje van jouw team er nu uit?

Wat zou het fijn zijn om met een nieuwe lens en een nieuw licht weer verder te gaan op de werkvloer met je team.

Wij, een professioneel fotograaf en een Belbin bedrijfscoach, bieden je de mogelijkheid om jouw teamplaatje zichtbaar te maken en af te drukken zodat jullie vanuit het Perfecte Plaatje weer verder kunnen bouwen aan de toekomst in een inspirerende omgeving, een echte fotostudio waar je het maken van het Perfecte Plaatje echt kunt ervaren.

De Experience Studio is een unieke fotolocatie waarin iedereen zich onmiddellijk fotograaf voelt en de motivatie krijgt om de mooiste foto met het team naar boven weet te halen.

In kleine en slagvaardige teams gaan jullie aan de slag met uitdagende fotografie opdrachten. Met de juiste coaching zullen alle teams foto’s maken die ze nooit hadden verwacht.

Samenwerking is de sleutel tot succes in het bereiken van het Perfecte Plaatje. Communicatie over de indeling en het samenwerken met de modellen is essentieel om jouw plaatje naar een hoger niveau te brengen.

Ieder team krijgt een clipboard en uitleg van de fotograaf. Naast de tips en tricks is er ook coaching tijdens het schieten van de foto’s zelf.

Als rode draad door de dag loopt de methode van Belbin. Door middel van vragenlijsten kom je meer te weten over jouw eigen gedrag en dat van je teamleden. Samen met een onafhankelijke coach bespreken jullie de verschillende rollen en leer je je beter te verplaatsen in je collega en helpen we elkaar verder en maken we het Perfecte Plaatje van jouw team zichtbaar.

Na 4 opdrachten wordt het winnende team beloond met een speciale en unieke opdracht, waarvan de foto als trofee zal worden afgedrukt op aluminium.

We eindigen de dag met een originele en creatieve foto van het team zelf, die ook als afdruk op aluminium zal worden gemaakt.

Twee weken na de teambuilding zal de Belbin coach het eindverslag en de foto’s op aluminium presenteren bij het management.

Een perfecte dag met blijvend resultaat.

Scroll naar top